På Tripp

I helgen drog alla till Höljes. Ja åkte åt andra hålle ja. Åkte ner till mina vänner i karlstad. Va så jädrans skoj att träffa alla igen. Va länge sedan. Va ute och åt god mat sedan på kvällen kte vi hem till Andreas och Dan och drack lite vin och umgicks. Va bara vi "gänget" De va skoj. Bara sitta och prata en massa om alla roliga saker vi gjort genom åren. Fasiken va ja saknar allt som va !! De va tider de. Blir så jädrans sugen på att flytta ner tillbaka.
Men man får väl hålla ut här med. Åka ner ofta och hälsa på i stället :) Sedan gick vi som en "familj" till Ankan. Drog med oss stackars Eklöf ut oxå som hade flyttat ner samma dag. Va skoj att han hängde med. Kommer sakna han massa. Men som sagt de är bara 10 mil. Man åker på 1 timma så de är väl inte så farligt. Fast förut va de bekvämt när de bara av att gå till andra sidan gatan :)

Snart semester nu. Bara den vecka kvar sedan är de ledigt. Broder med familj kom igår kväll oxå så de bli en massa umgås och leka denna vecka. Sedan blir de att åka ner och hälsa på under semster.  Gå på Liseberg :)
Men nu får ja fixa alla saker som ska fixas innan ja ska sluta för veckan. Är massa att göra.

image20


Tjoho

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0