Pust suck stön..

Tycker inte vädret här hemma är så jädrans bra nu.. Har suttit och kollat på rest resor. Jädrans billigt. Skulle ju vilja åka igen. Mera riktig sol lixom. De är ju de man vill ha :) Alla roliga fester är ju inte direkt nått minus heller.
Men de är inte länge kvar till semester nu iaf. De känns skönt. Igår klippte ja av mig håret oxå. Känns lite ovant men roligt med nått annorlunda. Tillbringar nu mina dagar med en liten tuppkam skulle man kunna säga. Men ja trivs bra i de. De blev coolt. Roligt att inte va som alla andra.

Anna hade en rätt rolig komentar när vi va i alanya. En dag vid havet så kläcker hon ur sig
-Gud de är så mycke vatten överallt.
Ja anna de kan bero på att de är medelhavet och de är rätt så stort :)

Vi satt och diskutera en kväll om hur de funkar där nere. Många tjejer går verkligen på allt som turkarna säger. Alla Turkar är ju inte "lögnare" men många har bara en sak i huvudet och kan på 2  dagar säga väldigt lätt till en tjej att ja älskar dig. Kan mycket väl förstår att viss tjejer går på de.
Satt och prata med en som hade en restaurnag där nere. Han hade även bott i sverige i 28 år så de va jävligt skönt att få prata svenska med någon när vi va ute. Men vi kom att diskutera detta med han och han berätta ju de att säsongen består av 28 veckor där nere. Under dom 28 veckorna skaffar killarana sig många tjejer som möjligt. Dom har en lista med mail adresser och nummer. När dessa veckor gått så är den den som har flest nummer och adresser som vinner och då bjuder alla hans kompisar han på en brak fest :)  Nu är ju säkert inte alla så.. Men dom som va värst sa han va Bartendare och strand raggare :) Dom som jobbar på stranden alltså. Han berätta såna roliga historier så ja skratta som bara den. Folk går verkligen på vad som helst. Ja fattar inte hur man kan va så blå ögd över en männsika man precis träffat. Skulle aldrig gå på nått sånt. Jaja..

Snart helg iaf. Johanna och ja kom på de att de blir till att festa. Har ju legat inne med en hel veckas festande lixom. Kan ite bara avbryta de så där :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0