Vaksamhetens Öga

Nu va de länge sedan ja va inne och skrev. Har varit en massa att gjort så ja har inte riktigt hunnit skulle ja vilja säga.

Kan ju börja med att ja har bytt jobb :) Känns toppen. Ska börja den 1 Augusti. Ja tror att detta kommer passa mig utmärkt. Är väl nästan som de ja har nu fast ändå inte..Mer pengar i månaden får ja med :) Tack så mycket för de säger ja bara.

Haft mormors minnes stund oxå. Den va jätte fin !! Fast uhh va jobbigt. Man är ledse för va som har hänt och man bli ännu mera ledsen när man ser mamma sitta och gråta oxå.

Midsommar va verkligen i festens tecken *haha*
Fredag satt vi hemma med lite folk. Regnet öste ju ner där ute så ingen hade ju någon lust med nått. Men vi ryckte upp oss och drog iväg och blev riktigt bra på lyset. De skyller ja på johanna :) Hon lura i mig en massa drinkar och annat så kan sätta balansen i rubning.
Natten när ja kom hem fick ja bostätta mg inne på toan. Mådde inte bra kan ja säga.
Så när ja vakan upp så va ja nog bakfullast i världen..

Lördag traska ja hem till Johanna och där va de lika skoj som vanligt. Johanna fester är alltid roliga. Drack även denna gång en massa sprit i baren. Den tjejen lurara mig till en så massa dumt :) (Nej då, hon är den bästa )
Va faktiskt inte så bakfull som ja trodde att ja skulle va på Söndagen. Ja hade väl haft mit dagen innan eller nått.

Så nu sitter man här, tisdags morgon och allt och väntar fortfarnade på att semester ska komma så man får sova någon gång. Till helgen blir de bara stilla kan ja lova. Första gånge på 100 år typ som ja inte ska åka upp till höljes.. De får alt va denna gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0