Måndag hela veckan

Så va de måndag igen då.. Alltid denna eviga trötthet på måndagar. Fast just nu känns de som att de kvittar vilken dag i veckan de är, ja är ändå lika trött.. Skulle faktiskt va skönt / mysigt med lite snö nu. Så de blir lite ljusare ute. Ser ju inte ett skit när man är ute på kvällarna.
Ja fattar inte hur ja ska orka träna med hästen idag. Helst av allt vill ja bara lägga mig under täcket och sova som mest i världen. Men men ja får väl försöka ta mig i kragen på nått vis.

Satt och kolla på resor igår oxå. Thiland lockar stort nu allts. Mamma & Pappa åker snart dom *avis*
Ja har ju inte direkt så mycke semester att ta ut och inte johan heller men man får väl jobba i hopp ledigheten helt enkelt :) De känns som de är värt de om man orkar. Vietnamn skulle ja oxå vilja åka till.  Men får väl helt enkelt ta ett ställe i taget.

Idag hoppas ja verkligen att ja får tillbaka bilen. De är kris i familjen nu. Johans är de körförbud på och min är på verkstad. (som vanligt skulle ja vilja säga) Men ja hoppas hoppas att de blir klar idag alltså.

Snart jul oxå. Och detta eviga vad ska man köpa för julklappar i år.. Ja är alltid ute i sista minuten känns de som. Kommer bli en tråkig jul ändå känns de som. Är ju ingen hemma på julafton..

Nej nu måste de här ätas. Ja är en massa hungrig i magen nu. Oj oj..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0