Blod svett & Tårar ger resultat.

Efter en massa liter svett, en massa stånk och stön och bestämdsamhet så börjar de verkligen hända saker nu.
Hästen visar resultat, jag visar resultat och till och med vågen börjar visa resultat :) Hitta ett par gammla jeans i garderoben i går och jädrans va dom satt perffa.. De gjorde dom inte förut kan ja säga :)  Ja är så jädrans nöjd med allt nu. De lixom bara flyter på så jädans bra. De är gött de.

Är nu väldigt sugen på en tripp till ikea. Har hitta en massa saker som iaf ja tycker behövs till lägenheten, sen om mister tycker desamma är ja inte alls säker på men :) Men soffa och säng är ett måste. Sedan har gunilla lovat mig att ta en riktigt snygg kort på Frasse som ja kan förstora i svart vitt och sätta upp på väggen. De kommer nog bli snyggt oxå eftersom lilla vardagsrummet ska bli svart/vitt/grått. Alla väggar är ju vita då. Inredningen är/ska bli svart/grå. Mmm Snyggt.

Idag ska ja leka med johanna minsann :) Innan hon drar till Holland. Hmm undra va ja får för pressent :) *haha*
Till helgen kommer Sara hem oxå. Vi ska ha riktigt massa tjej mys på lördag :) Kanska slänga i väg ett bowlings klot eller 2 oxå. Gud va länge sedan de va ja bowla. Får lika ont i rumpan varje gång. Tror ja gör nått fel..

*ha de gött i höst solen alla*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0