Fattigt

Nu märks de att de rally här i skogarna snart. Hela Torsby va fylld med bussar och rally bilar igår. Hela byn va som en enda stor brummande bil. Fast de är skoj när de händer nått här. De blir liv och rörelse.. Ett ganska dött ställe lever plötsligt upp. Fast lite pinsamt är de ju oxå för ja får då lova att säga att denna håla verkar ju totalt livrädd för att satsa på något här. Rally ät ju stort. De kommer ju folk i från höger och vänster och vad har torsby gjort. Jo de enda som kommer att hända är att dom ska ha ett tält på torget med musik och öl servering i. De är fan inte mycket att komma med de...Trodde ändå att dom skulle hitta på nått detta år.. Men de har ja iof trott varje år och ja blir lika besviken varje år... Vi har ju inte ens ett uteställe !! Nej ni människor som håller i ordningen i torsby gör nått !! De är väl inte konstigt att folk flyttar här i från. Så sitt inte jamsa om att de är så hemskt att de flyttas ut från kommunen.. Tycker ni verkligen själv att de är så konstigt ???

Igår va de premiär för -i en annan del av köping. Fasiken va underbara dom är alltså :) Tobbe han är en jävla stjärna han. Han kan verkligen svära mycket  !! Och precis till vem och när som helst. 

 I morgon är de Tisdag och tisdag är ju lika med GOSSIP GIRLS. Jag har verkligen längtat en hel vecka efter de så i morgon är de äntligen dax igen :)


xxxx

Åsa



Kommentarer
Postat av: marie

totaly BIG-agree with you! vad är det med Torsby? låg å funderade på det förut,enda utestället är bannemej meba, å jippie,så kul!

2008-02-04 @ 18:42:28
URL: http://majjes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0