Ny vecka Nya utmaningar

Blev inte så mycke rally i helgen som de brukar va. Åkte till gräsmark och fredags och kolla lite. Men ju inte rätt rally känslan ut när de inte fanns så mycke snö. Tyvärr så kommer nog rallyt att flyttas nu känns de som. Ser ju inte direkt ljust ut på fronten för de hela.
På fredags kväll blev de inte så mycket. Skulle bara lägga mig och vila en lite sväng när ja kom hem men råkade somna och sov till halv 10 på kvällen. Duschade och gick och hälsade på johanna och madde en sväng. Så när dom gick till idet så gick ja hem i stället.
På lördag va ja ute i de heärliga vädret och tog mig en ridtur i stället för att åka till skogen. De va riktigt skönt. De va som våren ute. 
På kvällen så hade vi fest hemma och hamna på idet. Ja men de är ju för tragiskt där alltså. De finns bra mycke löst folk här alltså. Ja men tänk om dom kunde gå ur sina kroppar och kolla på sig själv så skulle dom kanske fatta läget. Men men så är de väl på alla ställen. Johanna och jag hade månag fina komentarer till några av dom :) Man måste ju va ärlig !!! Ähh man kan inte tycka om alla. Så är de bara. Sedan så finns de ju även dom som inte fattar för sitt eget bästa. 

veckan som kommer har ja då inga planer för. Hmm tråkigt men får väl hitta på med nått. 
Åka till Borås någon helg oxå. Broder fyller år så man får väl åka ner och säga grattis. Och elias fyller oxå år så får planera in allt så de passar bra.

Nej nu blir de till att hällsa i sig lite kaffe..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0