Italien

Italien va fantastiskt. De va inte fel att komma iväg på lite semester. De va varmt och skönt. Linne och shorts hela veckan. På kvällarna blev de lite halv kyligt. Men de ingen fara alls. Medelhavet höll en bra temp så de gick att bada oxå :)
Men jädrans vilka priser dom har på kläder där.. De är ju italien & mode är stort där men inte kunde ja gissa på att de skulle va så dyrt. Blev ju ingen stor shopning om man säger så... Där nere gick nästan alla tjejer i cowboy boots. Tydligen hur stor som helst. Ja de fanns så mycket fins så !! Ska lägga in lite kort någon dag men har inte fått över dom till datorn ännu.  em stor sorg i hjärtat va ju alla dessa hemlösa hundar som sprang där nere.. Usch, de är verkligen inte spännande att se som. Vi åkte faktiskt runt en hel del och såg en massa saker. en dag va vi ut till en grotta som låg vid havet. Där minsan skulle de gås i tappor. 656 st ner till Grottan för att va exakt. Och inte nog med de. Sedan skulle man upp 656 trappor oxå. Men att ja inte dog. På slutet trodde ja att hjärtat skulle hoppa ut genom halsen på mig. Som tur va så va grottan väldigt mysig. Hela trappan slingrade sig längs med bergssidan. OCh detta va ju inga vanliga trappor så de kvitta ju hur vältränad man än va så flåsa man ju som en tok.
 
Som tur är så är de kort vecka på jobbet denna vecka så ja jobbar bara 4 dagar. Blev ju rätt så dåligt med sömn på hemresan och ja känner att ja behöver ta igen lite faktiskt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0