Överkörd Räv

Tisdag.. De känns som de vore fredag i kroppen. Hade feber och skit när ja vakna i morse så ja tog tempen inna ja skulle till jobbet. Den visa 38,4... Härligt. Känner mig som en överkörd räv i kroppen. Men Jobbet drog ja mig till. Bara tvungen, finna inte att va hemma och sjuk denna vecka.. De finns bara inte.

I lördags hade vi fest hemma oxå. VI skulle bara va 5 st men de slut (som vanligt) att hela lägenheten va full med människor :) De är alltid lika skoj. Kvällen gick jätte fort hemma och ja hade så jävla skoj. På faktoriet va de lika skoj faktiskt. Va länge sedan ja hade så skoj när ja va ut :) Tiden gick alldeles för fort. Så tråkigt att de va sista festen. Idet är ju inte direkt ett ställe som lockar om man säger så... Man får helt enkelt satsa in sig på selma i vinter. Där brukar de oxå va himla skoj. Synd bara att de blir ett projekt när man ska dit med att hitta någon som kör.. Men de är väl kanske de som är en av tjusningarna med att bo på landet. *haha*

1 timma kvar sedan får ja äntligen knalla hem och krypa under täcket. Har maxat dosen av ipren och får inte ta flera idag så ja får hålla ut.

Kommentarer
Postat av: Eva

alltid detta krux när man ska någonstanns ;) he he

2008-10-16 @ 12:29:49
URL: http://eva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0