Resa

Tjoho.
Snart ska ja ut & resa :) Fasiken va skönt de ska bli kan ja lova !! resan är ju dock hemlg så ja har ingen aning om vart i världen ja hamnar. Men de känns som de lutar åt  ´Rom eller Milano. Ska bli skit skoj vart vi än hamnar..

Nus ka ja klaga lite. Igår när ja va ute och red så fick ja möte med någon jävla totalt hjärn död man i 35-40 åldern. KOm med sin Volvo V70 och kärra som skramla som en tok. Men icke sakta han ner när han fick se mig och frasse på vägen. Åå nej inte heller. Blåste förbi som en jävla tok och kärran skrammla som fan så de sluta med att min häs kasta sig ner i diket och fastna med benet och satte sig på baken och tog sig inte upp. OCh inte stanna den hjärna döda människan för att kolla hur de gick när vi försann i diket.. Nej du han fortsatte sin resa på vägen han medans vi satt där i diket. Till slut så orka Frasse ta sig upp ur diket med egen hjälp. Men gud vilken panik ja hade. Va helt säker på att han benet va brutet eller vad som helst med tanke på att hur han hamna i diket. Men de gick bra. Inte ens halt, inget. Men de kan ja lova att skulle ja träffa på den där idioten igen då jävlar alltså !!! JA va så arg så när ja såg att allt gick bra med hästen så höll på att totalt explodera. Bara skaka av ilska.

Måste hemma och tvätta lite mera idag oxå. Så ja har nått att sätta på mig.

Igår kväll va johanna hemma och rack Te med mig. Kom på en alldeles utmärkt utklädnad på Halloween :) Hoppas de blir en jävligt bra fest. Fest tycker vi om :) Ja som trodde att ja hade blivit vuxen och skulle sluta med detta.. Men Nej.. Ja gör de någon annan gång :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0