Barmark

De jobbas så mycket så nu har ja inte hunnit in här på några dagar.. När ja kommer hem så är ja helt slut, powernap som gäller, Sedan hästar, promenad, mat, duscha och sedan sova :) Tänka va härligt de ska bli att snart få åka. 34 Dagar kvar. Jösses va ja längtar nu.

Har gjort ett nytt test med min kropp nu oxå och på en vecka så hade ja gått ner 1 kilo. inte vet ja om de är för att ja stressar så mycket just nu eller om de är min teori som funkar..
Till helgen skulle de vist bli super varmt här oxå, då ska ja då passa på att få en massa sol på min kropp så ja blir lite brun innan vi åker. För gud va fult de är med kritvita kroppar !! Speciellt när man kommer utomlands !! Gillar inte. Måste upp på vinden och få fram alla sommar sko nu oxå. ska bara hitta kartongerna för där ser de ut som en tromb har gått lös för tillfället :)
Mobilen har haft pipfnatt, fått en jädrans massa paket men tyvärr kan ja inte hämta ut dom på grund av att ja väntar på vitt nya visa kort. De råkade att avmagnitisera sig. Men ja hoppas på att de ska komma idag. Blir ju panik slagen av att inte ha de.

Men nu åter tillverkligenheten för nu har skrivaren gjort sitt och där ligger nu jordens hög med papper som ska sorteras.

xxx


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0