Grått Grått...

Ny dag, Nya utmaningar som dom säger men ja vete fasiken. Just nu känns de som tiden sniglar sig fram. Fast de är ju bara 3 timmar kvar på jobbet. Har ställt in mig på övertids arbete idag men så kom en hjälpande hand från ingenstans :) Vilken tur ja har så nu ser de ut som om att att ja kan få gå hem i tid iaf. Ska städa klart de sita ur poolen och lägga in den på vinden för säsongen. Hösten knackar på dörren så man vill ju gärna bli klar innan alla löver kommer flyga ner i den. då blir de ett helvete att få den ren.

Just nu vill ja bara att de att tiden sak gå fort så vi får åka och kolla på huset någon gång :) Tycker vi om de så kommer ja hålla alla tummar som finns för att vis ka få de. Men ja är lite lätt tveksam till de. Känns som de kommer va en hel armé med folk som vill köpa de och att prislappen kommer gå upp duktigt på de.  Men som sagt.  Hoppas Hoppas !!

För övrigt så ska ja bara slappa idag när poolen är klar. Hästen har vilo dag så ja ska själv passa på att ta mig de tror ja. Bara göra små pyssel hemma. För de finns alltid saker att göra hemma av någon konstig anledning. Fattar inte hur de är möjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0