Ingen rubrik.

Nu sitter man här, Fredags morgon och allt. Jösses va fort denna vecka har gått. Sprungi iväg kan man säga. 1 vecka kvar :) Spännande !!! Då har Torsbys skvaller express nått nytt att prata om kanske :) haha... Avundsjuka. Tydligen så finns de en skvara människor som tycker att mitt liv är väldigt intressant. Kan inte begripa va som är så nyfiket med de. Ja gör ju inget speciellt men de är ju härligt att ja är en sådan intressant person :) Och de absolut roligaste av allt är att ja vet precis vilka dom är oxå.. Ja , deras liv är nog inte så spännande när man tänker efter kanske.
Får försöka klura ut de där med va som är så speciellt med mitt liv ;)
 Ska iaf bli en väldigt lugn helg. Städa & tömma ur poolen och hänga den på tork så den kan läggas in för hösten. Bära upp solstolarna och skiten på vinden. Får behålla en möbel ute så man har nått att sitta i om de skulle bli fint väder.

Iaf, De är jävligt skönt med fredag och man får va ledig i några dagar. Hästen är körd på sista grönbetet bort för sommaren så ja tror nästan att ja ska passa på att ta mig en veckas rid semester inna  hösten kommer på allvar här. Får slappa lite. Annars så hade ja menat att ja skulle ha ridit hela tiden han stod i bada.. Ja får se hur ja gör. Han ska ju inte va där länge än 1 vecka så.

Måste erkänna att ja längtar lite efter hösten nu. Få tända i brasan och mys elda och krypa ner under filten i soffan. De är de mest skönaste så finns, speciellt när man varit ute i kylan med hsäten och ridit och blivit lite halv frusen. Ja jag längtar nog efter hösten när ja tänker efter riktigt noga :)



Kommentarer
Postat av: Hanna

Klart folk är avundsjuka!! Du är ju det snyggaste Torsby har som går i ett par skor!! So to all you fuckers out there.. Look in Åsa - you will never come there!! moahahaha..

Tack för ordet



Puss på dej söt nöta!



/Hanni bunny - Charlestowns motsvarighet på Torsbys Åsa!! =)asg

2009-08-15 @ 00:00:34
URL: http://hannibabe.blogg.se/
Postat av: ;-)

Hur visar dessa människor sin nyfikenhet då??

2009-08-23 @ 15:37:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0