1 dygn kvar

Blev ingen korttagning igår. Fick annat att göra som att packa. My god va saker vi har när man väl börjar rota i allt. Vårt vardagsrum ser ännu mer ut som de är kartong världen man kommer in i. Usch.. är de nått ja inte gillar så är de röra och oordnig. Men 1 dygn kvar tills i flyttar till nästa kaos :) Men där är de kaos åt rätt håll iaf så de känns mycket bra vill ja lova.
Tyvärr så börjar nacken att balla ur rejält nu. Vågar inte ta min medicin när ja ska va vaken så MÅNGA timmar till. För en sådan och go natt fröken och i kväll ska huset städas så ja måste hålla mig vaken verklgen !!

Pappa & Daniel ska åka och hämta våra badrumsmöbler idag förhoppningsvis. Fast egentligen så är de ju inte super panik men tanke på att badrumet inte kommer bli klart försen nästa helg. Men de är allt skönt att ha de hemma oxå :)

Babe va och köpte stor tv till bodegan igår oxå. ska bli spännande att se den. Själv är ja på jakt efter en vit lite mindre platt sak som vi ska ha i köket som frukost Tv Även kunna flytta ut den och sätta upp den på väggen på alltanen till sommaren.

Nästa vecka kanske man kan börja återgå till ett normalt liv igen :)

Som tur som ville underbara Hanni hjälpa mig att städa i kväll. Kommer ja evigt tacksamför !!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0