Mera hus igen...

Nu händer de saker hos oss vill ja lova. 2 Rum är tapetserade och golvet inne i ett. Snälla Tomas hjälpte oss igår. Grabbarna höll på tills klockan va halv 1 på natten. Blev så snyggt så.

Blev ju en jävla skit med badrumsmöbeln som blev restad tills Mars så i Onsdags fick vi åka iväg och kolla ut en ny så den kommer idag så de är bara att åka ner och hem en ny. Åkte in på IKEA & Mio Möbler när vi va där. trots att vi inte fick med några badrumsmöbler hem så fyllde vi bussen med en massa saker så den va helt full :)
Så nu kan vi pricka av Matsals möbeln som ska va i den delen av avrdagsrummet vi öppnat upp. Mattan och hyllan till följde oxå med. Den mattan kommer göra sig toppen fint där :) Ny matta till vardagsummet hitta vi oxå.
En bäddsoffa i gästrummet som görs till dubbelsäng. Är en Trä soffa i äldre stuk. super snygg.
Våra fatboys som vi ska ha i bodegan. Plus allt annat sånt små plock sm behövs.
Så nu börjar listan bli lite kortare av vad vi behöver. Men fy fasiken vad pengar de har gått.. Tur att man inte gör sånt här varje dag.

I kväll blir de julbord med jobbet, Ska till Tvällen. Underbart god mat där.
I morgon bär de i väg till stockholm och hoppa på Cinderella och åk lite båt . Självklartblir de julmat även där :) Ska passa på att köpa massa gott i taxfreen. De är vi värda.

     
Detta är sovrummet med fondvägg.




         

Detta är gästrummet med nya golvet i. På bilden syns de inte men i ränderna går en silver rand oxå. Så de blir lite mera liv i väggerna  





Blir lite annorlunda när man får upp lite tapeter.
man kan börja se hel heten av de hela :)

Ha en härlig helg alla !!   


Kommentarer
Postat av: emelie

va roligt att ni är på gång :d

2009-12-07 @ 17:32:14
URL: http://emsiiiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0