Counting all the assholes in the room

Shit va trött  i ögat ja är än. Somna som en stock när ja la mig igår. Men är fortfarande tröttast. Har massa att göra när ja slutata idag. Stallet, måste rida. Till Hanna och fika.Till Oleby och hämta lite ved så man kan elda hemma i vardgasrummet :) De är mums de. Hem och städa som en tok. Vill ha de rent och snyggt när de är helg och allt :) Flytta om lite i lägenheten oxå.  Planera, fixa en lista så ja vet allt som måste köpas nytt hem nu. Är en jävla massa som ja kommer på hela tiden.
Partymastern kommer idag oxå. Dricka en jävla massa kaffe och se om vi hittar någonstans att bo när vi ska iväg. Kan ju va en fördel. Sen ska ja bara va en slappis hela kvällen :) Men de är ja värd oxå så mycket som ja har att fixa med idag.  Tur att man slutar 13.00


Vill åka på en massa shoping oxå. Ja har ett väldigt stort behova att handla en hel jävla massa känner ja :) Ja typ som vanligt kan man säga ! Ska försöka ta ett ryck och fixa alla dessa garderober ja har hemma. Kan säkert slänga en hel jävla del. Men ja vill ändå ha en massa nytt. Nu när de går mot våren och allt. Men vi ska ja börja tipa nu och du har lovat att vi ska vinna en massa pengar så nu litar ja helt på dig ;) Så ja hoppas verkligen att vi gör de !! som sagt, du har lovat de.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0