Hemma igen & fast ja åker igen :)

Nu va man hemma igen efter en veckas semester i paradiset :) de har varit otroligt skönt och ett underbart sällskap !! Skulle mer än gärna vilja åka väldigt snart igen !! Tvätta kläder & packa ny väska idag för i morgon bär de av mot stockholm och Bruce. de kommer bli alla tiders grej de. Helt övertygad om. synd bara att vi inte blev dom som va tänkta i från början. Men i bland så händer de saker så man kan inte helt enkelt.

Vädret där nere har varit super iaf. kunde inte fått de bättre. Va så varmt så man kunde knappt ligga still i solstolen för då kändes de som man brann upp eller nått :)'

Nu är de bara att börja planera inför alla helger som kommer. Är uppbokad varje helg framöver. De är födelsedagskalas, examens fest midsommar och hej oh hå :) Men de är ju bara en massa roliga saker så de gör då inget alls. sedan är de ju bara 4 veckor kvar tills man har den riktiga semestern. Herre gud va ja längtar efter den. Bara få va ledig och inte göra ett skit. Men mest längtar ja till midsommar :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

wiiee va kul det ska bli !! =)

längtar som bara den till midsommar!!

Bokat o klart! =)

pöss på dig tösa!!

2009-06-03 @ 20:08:45
URL: http://hannibabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0