Fort ska de gå.

Nu händer de saker i huset vill ja lova :) Halva huset är gipsat redan. Va dom jobbar fort vill ja säga. Så nu är de bara för mister tapetserare att komma och börja :)

Fredags kväll är räddad iaf, Då kommer köket så då är de bara att börja skruva som en tok.. Jösses va skruv de är. Alla som köpt en ikea möbel vet ju hur lång tid de tar i bland att få i hopp de hela. Här har familjen Engström/Frykedal köpt ett helt kök. De är tur att ja inte vet nu hur mycke skruvning de är  :) haha

I kväll ska vi beställa den sista tapeten och sedan hem och börja packa och köra lite saker. Måste börja med de nu så vi inte står där med allt om 3 veckor. Nästa helg försvinner ju helt för då ska vi ut och åka båt. Ska med mitt hjärtas jobb och äta julbord på stora båten. Fasiken va skoj !!

Men igår va ja iaf duktig. De spöregna ut men Åsa & Frida trotsa regnet och gick ut på en ridtur. De va total mörker kan ja lova. Regna & Blåste som fasiken. Va mer än blöt när vi kom in. Som tur va så hade ja satt på mig en regnjacka. Men ridbyxorna va dyngsura.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0