På våran gata i stan..

Nu va de allt ett tag sedan ja va in här. Har inte riktigt haft tid. Hra haft tok mycket att göra kan ja lova både här & där.
Har firat Halloween med tösera iaf och de va super skoj !! Vilken lyckad kväll de blev :)

Idag hade dom första flingorna kommit på backen oxå när ja åkte till jobbet och plötsligt kände ja mig lite så där extra glad på morgonen. Av någon anledning så blir ja alltid extra glad när snön kommer. de är så fint och de blir ljust. Ja gillar verkligen snön. Iaf nu..

Till helgen blir de lag fest och 30 års kalas. så de blir fest i dagarna 2 :) Fredagen ska tas väldigt lugn så man orkar med lördagen oxå.

Sedan, Måndag... Då får vi äntligen våran nyckel. ÄNTLIGEN !! som vi har väntat och längtat efter detta. Vi har fått klart med kommunen att de bara är att börja snickra direkt. Med tanke på att man är tvungen att söka detta härliga bygglov även fast man ska göra om invändigt bara.. Men vi fick klartecken till de. Byggkréditen va de bara att börja använda av oxå. Snickaren är klar, elektrikern är klar och även kakelsättaren. Ja hoppas bara att VVS har tid med oss så allt blir i rätt tid med varandra. De sista på köket ska bara göras sedan kan vi äntligen beställa de. Men måste nog ta oss en tur till ikea så dom får hjälpa till med de sista där.

De enda som fattas nu är tapeter till 2 rum och golv som vi inte har bestämmt oss för. Men de ska väl inte va några problem hoppas ja :) Fast de finns ju lite väl mycket att välja bland.

Bara sommaren komemr så alltanen göras om oxå. Byggas ut och fixas till. Just nu är den gammal och inte allt för god.

Men nu är de vårt hus, Våran framtid på den nya gatan med dom nya grannarna.

Allt kkommer bli så toppen !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0