Upp & ner. Fram och tillbaka.

Ja lovar fröken Lunde att bilder kommer. För tillfället så finns de inte så brutalt mycket ljus i huset för elektrikern håller på att dra om all ström. UT med allt de gammla och in med nya ledningar i hela huset. Ska de göras om så ska de ordentligt. Ska försöka ta lite bilder idag om de finns lite ljuse när vi åker dit med lite saker.
Men de går framåt iaf vil ja lova. Hela huset är gipsat och klart. Är bara köket kvar men där är de ju lite speciellt oxå.
Eftersom ja villa a bra ljus i köket så kom Daniel & mister P överens om att de skulle sättas in 15 spotts i taket som är LED lampor så nu va de fasiken oxå om vi nte skulle se ordentligt där :) Blir även LED lampor i badrummet. Är desamma att sätta in de för allt kommer bytas ut mot led så småning om ändå. Dom är lite dyra ännu men...
Dimmer får vi i nästan alla rum oxå. De gillar ja :) Få välja själv vilken ljusstyrka man vill ha.
En anna sak som vi kom på igår är om vi får in badkaret genom dörren.. Den är så smal och badkaret är ju lite konstigt i formen så de här ska bli väldigt spännade att se de....

Skulle egentligen vilja åka till karlstad till helgen oxå. Dels för att lilla goa Stina fyller år idag och ta med finmöbeln hem. Så den finns hemma :) Ja är oerhört liv rädd för att någon av sakerna ska bli slutsålda.. Va fasiken gör man då... Tror inte min babe är så sugen på att dra ner med tanke på att vi varit ner varje helg nu :)


Igår va min häst väldigt billig vill ja lova. Så idag sitter ja här med en blåtira. Han lyckades att knäa mig rätt över ögat när ja satt och tvätta hans ben. 750Kg som börjar svinga sitt ben och rött över mitt lilla öga.. Kan lova att de gjorde ont. Så idag är ja svälld och blå :) Snyggt så !!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0