Ännu en arbetsdag snart slut.

NU är de värsta på denna dag gjort. NU ska bara resten fixas till.

Va på hockey igår, Va underbart att komma iväg på nått. Va länge sedan. Dessvärre så tycket min nacke & Rygg inte att de lika skönt men ibland får man pina sig själv lite  och de va de helt klart värt.
Vi hamna i ett skönt gäng ja & Daniel där vi satt. På daniels sida hamna vi brevid en kille som led av tics. Stackars människa. Undra hur många gånger vi hörde jävlar under kvällen. På min sida hamna en äldre man som utgav sig till att va expertkomentator. Kunde & Viste allt kan ja lova..Haha :) Vilken kväll, Men trevligt som bara den va de iaf.
Vi har även fått tillgång till Besiktningsprotokollet på huset nu.. Kanske inte direkt va vad vi hade hoppats på men men.. Förhoppningsvis så kanske de inte är så himla farligt som de låter. Daddy ska med och kolla på fredag så han kommer se ganska så snabbt hur de ligger till. Skulle de bli vårt så har vi ju 30 dagars utnyttjandet vi kan ta till :)
De är då fasiken inte bara bara de där med att köpa hus iaf.. Gosch va mycket de är att ta reda på och tänka på. Är ju en miljon saker som man inte hade en aning om och fixar min inte till allt de där så kan de väldigt dyrt om man har otur. Men nu känner vi oss nog ganska bra med i matchen ja & Daniel. Har så mycke underbart folk runt oss som hjälper oss så de ska nog gå vägen detta så småning om.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0