Brrr..

Trots kylan som va igår så va ridturen underbar. Har ju inte ridit han på knappt en vecka på grund av skada. Han kändes rätt så bra igår. Lite markera han i traven men de blir ju som sagt ett mera genom tramp då oxå så de är väl inte så konstigt. Så vi köra skritt ett tag till så han får bli riktigt bra. Sedan jädrans :) Trots att ja är så jädrans trött varje dag när ja kommer hem från jobbet så har ja saknat ridningen. 

Ska iaf börja på riktigt nu med silverstjärnan. Är helt övertygad om att de är en jävligt bra sak bara man börjar använda den ordentligt.

Men idag är de iaf Fredag. UNDERBART. Ska fortsätta städningen där hemma. Börja igår med en riktig stor städning. Är nästan klar med badrumet. Får ta hela helgen om de vill. Men nu ska den gås igenom helt. Ta bort alla sommmar skor och hämta ner vinter kläderna. Börjar bli dax nu.

Sedan blir de en ridur och efter de så ska hästen badas. Bästa att göra de nu innan de fryser till ute ordentligt. Han är så smutsig i pälsen så nu måste här badas !! Klippa man & svans ska oxå göra. Slutar ju vid 13 idag så då hinner ja hem och få lite gjort innan.

Annars så blir de en vldigt lugn helg detta !Kroppen behöver vilas faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0