Tisdag i all ära.

Tisdag är ju egentligen veckans tråkigaste dag. Men idag känns den helt oki. Morgonen har gått bra fort måste ja säga. Och i kväll ska de bli hockey för hela slanten. Skoj :)
Nacken känns mycket bättre än igår oxå. Va lite lätt orolig en sväng kan ja lova.

Kolla planlösningen igår oxå.. Om de nu mot all förmodan skulle va så att huset blir vårt så känner vi att de vore skönt att ha lite delar klara som vi vet kommer kosta & ta tid. Men de ser ganska bra ut på den fronten. Men med dom tokiga budgivningarna som är nu så kan de ju blir precis hur dyrt som helst och då kommer vi absolut inte köpa de. Är alldeles för mycket att göra på de för att de ska va värt pengarna. Vill ju kunna göra nått annat än bar bo oxå. Så i så fall tackar vi för oss. Men som sagt.. Vi får se. Är jädrans skoj iaf att kolla på saker man vill ha och pyssla med ritningar när man vet att de är helt och hållet till en själv :) De är i såna här stunder som man hoppas att man har vänliga vänner som kanske vill hjälpa lite. Pappa lova att han skulle hjälpa oss med de han kunde. Tack snälla !! Men vi får se. Allt beror ju helt och hållet på priset. Annars så kommer de flera hus längre fram och vi har ingen panik med tanke på att vi älskar vår lägenhet.

Kommentarer
Postat av: eva

var kan ni tänka er att bo... kommer sälja vårt hus i Torsby framöver.... men innan dess vill vi ha en riktigt fin lägenhet... var bor ni nu? Hur stort har ni och hur stort vill ni ha?

2009-10-06 @ 15:57:36
Postat av: Åsa

Eva, eftersom ja inte vet vem du är och inte har nått så ja kan kolla din blogg så skriver ja här. Vi vill ha ett lagom hus kan man säga :) Vart ligger ert hus ? Vad är de för hus ? och vem är du ? Nu bor vi i lägenhet i Bruksallén. Den är en 2 1/2. Underbar lägenhet !!



2009-10-07 @ 06:24:24

2009-10-07 @ 06:24:55
Postat av: eva

har ingen blogg, huset är 130 kvm och ligger i västanvik. Vem äger huset vid bruksallen?

2009-10-08 @ 15:21:56
Postat av: Åsa

Vilket hus är de då ? Vart i västanvik ligger de ?

Om de är nått seriöst så kan du ju maila mig på [email protected]

2009-10-08 @ 19:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0