Glad människa.

Jösses va skönt de va med en riktig slapp kväll hemma igår. Vi åkte till och med hem till Oleby så vi fick mat där för vi orka inte laga nått :) Tände massa ljus hemma igår och bara njöt. Ååå va de va skönt kan ja lova. Beställde en hög med böcker så man har här i höst/vinter.

Men idag är ny dag och de innebär slut på viladet. En häst som ska tränas och en hund som ska motioneras. Får se vilken ordning ja tar allt i. Beror lite på va de är för väder när ja slutar. Ska iaf göra mat när ja slutar så den är klar vid 4 då babe slutar och behöver mat i sig innan träningen.

Vete fasiken vart ja ska rida idag heller. För nu har ju alla dom underbara älgflugorna kommit :( Men fy fan för såna skit djur !! Inte bra för nått. Får kolla hur banana ser ut om man kanske skulle lägga ner lite tid där i stället.

Jag är så sjukt glad för att ja har tid/råd att ha häst. de är de mest underbaraste som finns. Ja älskar att åka till stallet och speciellt nu på hösten när dom har kommit in från grönbetet. I år har ja fått en sådan motivation till träningen så ja vet inte ens vart den kommer i från :) Men de är ju skit bra. För då kommer ja verkligen att komma någonstans och ja är sjukt glad över att ridhuset ligger så nära så man kan gå dit under vintern. De är guld värt.

Behöver ringa Mickiz för ny tid till håret oxå. Börjar bli slitet. Vete fasiken va ja ska göra denna gång. Ja ska iaf inte klippa av mig håret. Kan sträcka mig till att klippa lugg i så fall, men de är att allt de. Eller bara ta bort slingorna och göra några andra roliga eller helt enkelt bara va min vanliga mörkbruna färg. De funkar de oxå. Ja vi får väl se va de blir.


           





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0