I bland bara händer de.

Vist kom ja iväg på Mary Kay sittniingen.. Och inte blev de någon billig kväll. Ca 2 timmar senare och 3000 :-fattigare så åkte ja hem med en liten halv ångest i magen.. Men De va ju produkter som ja velat haft väldigt länge och med tanke på att ja själv har kört detta märke ett tag med vissa saker och vet va de är ja får så känns de väl rätt oki :) Så nu bara väntar ja på att dom ska komma så ja får börja använda. För ja vill då inte se ut som ett rynk offer när ja är 40 är..

På lördagen så va vi på Bio. Flickan som leket med Elden. Den va jätte bra !!  Trodde inte svensk film kunde lyckas men de gjorde dom.. Otroligt. så nu är de bara att vänta på att den sista ska komma :)

Idag är dagen D ja vet inte hur detta kommer gå. Har bestämmt mig för att sluta röka.. Gillar de inte längre alls. ska röka upp de ja har och sedan får de nog va bra !! Ska bara lyckas med de oxå. Men klara andra de så gör fasken ja med de. Sedan tänkte ja att fas ett skulle börja idag..

Snart kommer min andra hälft att vinna en massa pengar.. De har vi bestämmt. Eftersom ja inte kan ett smack om tipning & såna saker så överlåter ja allt till experten :) Men vi har iaf hittat ett hus i Trosa som vi tror skulle passa oss. Vilket sjukt hus. Måste lägga till länken så ska ni få se. De är så JÄVLA SNYGGT !!!!! Men som sagt, när vi vinner alla dom där miljonerna så kommer vi oxå att bygga ett sådant !!

http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?pageRefId=67&ObjektID=461952

de kallar vi hus de :)

Kommentarer
Postat av: marie

bygg ett sånt hus,så kan ja försöka hitta en lucka i mitt tajta schema för ett besök =p

2009-09-21 @ 10:48:49
URL: http://majjes.blogg.se/
Postat av: maja

Där var drömhuset ja ;-) Måste visa Fredrik, plantera en idé! drömma får man ju...

2009-09-21 @ 14:37:00
URL: http://majjases.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0