IKEA Sugen

Idag har sådan lust att åka till IKEA. Behöver absolut inget men de är ju så härligt att bara gå omkring där. De enda som ja behöver är deras underbara doftljus som dom säljer. Vissa av dom luktar så gott så jädrnas :) Självklart vill ja ju även göra mig en tur till HÖÖKS oxå. Har inte varit dit sedan dom öppna ute på våxnäs. Behöver egentligen iget där heller men av någon knstig anledning så behöber ja alltid massa saker när ja kommer in i en häst affär ;) Så är de nog med dom flesta skulle ja tro.
För göra sig en tur när de närmar sig hösten.

Idag ska ja if iväg och få mig lite tårta. Kära Erica fyller år så hon skulle ha tårta.. De tackar man för säger ja :) Vet inte riktigt va man ska köpa åt henne men ja ska nog komma på nått.

Under helgen nu så ska ja försöka ha en riktig tränings helg på alla sätt och vis. Marten nästa helg. Ingen större lust att gå på fest men man får offra sig lite oxå ;)





Kommentarer
Postat av: Helena

Var till hööks på invigningsdagen rätt ok affär faktiskt inte jättestor och inte liten som en del är fanns det man behövde kändes det som. Och som du säger man hittar alltid något man behöver. Ha en bra dag

2009-09-03 @ 08:56:39
URL: http://iromairoma.blogpot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0