Skadad häst.

Igår eftermiddag blev verkligen inte alls som ja hade tänkt mig. Efter att ja hade varit på banken och fixat till de sista så gick ja hem för att få en bit mat i magen innan ja skulle till stallet. Skulle skynda mig för ja skulel följa med Johanna och hälsa på lilla Olle :) precis när ja kom innanför dörren så ringde mobilen. De fa kära A-M som undra om ja va på väg till satllet snart för hon behöde last hjälp. Skulle iväg och kolla Celine så att hon fortfarande hade bebisen kvar i magen. Sa att ja skulle skynda & hon skulle börja pröva själv oxå. Ja sket i att äta för Love sa att kära svärmor & svärfar skulle bjuda på lassagne. Så ja bytte heöt ekelt bara om och drog iväg.

När ja kom till stallet så hade A-M lyckats lasta själv och skulle preics åka. Slängde in förslagen på får logga som vi ska ha till vårt stall nu. Snygga jackor med trycket "stall sundgärdet" komemr bli toppen !!

Mocka och fixa klart att som skulle göras inne innan ja gick och hämta mig häst. När ja fått tag på han i hagen och skulle gå in så ser ja att hans vita framben inte va så vita längre. den nya färgen bestod nu av en väldigt röd färg..
Så de va ju bara att ta in och börja tvätta de. Lyckats att skada sig på båda fram benen så blodet rann. kyckades att linda benen till slut.. Va inte lätt kan ja lova för han skulle absolut inte stå still. Helt galen. Eftersom han hade skadats sig på ett sådant skit ställe så va de jävligt svårt att få bandaget & bomullen att sitta kvar. Så igår kväll fick ja ta av allt igen. Sopla rent och släppa in han i boxen. Får kolla hur de ser ut idag men ja hoppas att de inte ska va någon fara. Så vid halv 9 va ja hemma och min dag va äntligen slut. Raka vägen in, bortsa tänderna och stöp i säng. Va helt färdig kan ja lova !!

Så idag får ja åka iväg och köpa mera sjukvårds produkter. Tog rätt slut på de mesta igår :)

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Va synd att hästen blev skadad och att du inte kunde bli med =( men det är bara att komma någon annan dag! Olle gillar när det kommer tanter och hälsar på... Och det gör även hans mamma =D kram

2009-09-26 @ 20:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0