En vanlig dag i Engström/Frykedal liv för tillfället.

Hann faktiskt nästan med allt som ja skulle göra igår och lite där till :) Hästen fick sig en tur. Otroligt pigg va han. Så han fick jobba på lite när de ändå fanns en massa energi. Började måla alla salning där hemma så de är nästan klart. ska ta de sista idag när ja kommer hem tänkte ja.
Madde, Johanna och Marie kom förbi så vi hade lite tjej fika mys altanen. Inte fel :)

Babe & pappa va duktiga och fick upp mera bräder där fram så de börjar bli riktigt fint nu !! Ååå va de ska bli roligt att se heltheten  när allt är klart.
Idag ska dom komma och kolla på dörren och se om de blir reklamation på den eller om man kan fixa den på annat vis. Lite drygt om vi måste ta ut den och sätta in en ny med tanke på att Daniel har gjort klart allt på insidan redan. Men men, kan ju inte behålla en dörr som inte är rätt och när man betalt en massa pengar för den. Då vill man gärna att den ska va hel och rätt. Men som sagt, Vi får se sedan hur de går.

Min dag idag kommer se precis lika dan ut idag som den gjorde igår. När hösten kommer på allvar då ska ja bara lägga mig i soffan och bara va !! De va VÄLDIGT länge sedan man gjorde de. Men snart är de vår tur :)

 

 


Kommentarer
Postat av: emelie

ni är så duktiga som sliter på så mkt! :D

2010-08-16 @ 17:29:45
URL: http://emsiiiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0