Inte så varmt som vi haft de iaf !!

Hemma igen och herre gud va kallt de är. Ni som varit hemma i 2 veckor och fryser kan ju tänka er hur en annan fryser. Van att ha runt +35 varje dag och sedan ha -26..
Men resan har iaf varit fantastisk.
Landade och sov första natten i phuket. Sedan drog vi vidare med båt till Koh Lipe. Paradis ö vill ja lova. Vattnet va så klart så du såg allt i vattnet och kritvit strand. Va dock en ö som de inte fanns så mycket att göra men de gjorde mig inte ett dugg :) Ja bara njöt av atmosfären och sällskapet. Men ni som ska ut och resa runt råder ja att åka dit. Helt klart de vackraste ja sett !!!!
Efter 5 nätter drog vi vidare till Phi phi. Oxå väldigt fint och Ön va helt uppbygd tillbaka efter Tsunamin.
Avslutade resan tillbaka i phuket i några nätter. Har en massa kort men dom kommer en annan gång än just nu :) Har en massa att göra idag så. Men ja lovar att ni ska få några smakprov.

Annars så växer magen i sin lilla takt i med att veckorna går. Är nu i V.15 och tror att ja har haft en liten växt period för nu står de lite still. Men ja växte fort ett tag så de är nog inte konstigt att de står still lite :)
Fått papren om Ultraljudet oxå så den 10 Jan. ska vi ner och se vårt älskade underverk och kolla va de blir för nått när de kommer ut :) Åhh ja längtar massor att äntligen få se dig du lilla älskade människa för första gången. Att man kan känna en sådan lycka och kärlek till nått mn inte sett ännu är helt fantastiskt !!!

Nej nu blir de till att fortsätta här hemma.




Kommentarer
Postat av: emelie

välkommen hem. . snart dags att slänga upp ett kort på magen! :)

2010-12-08 @ 16:33:34
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Åsa

Tack så mycket :) Ja jag ska lägga upp s du får se :)

2010-12-09 @ 06:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0