Julen är över.

Va tvungen upp och kissa när babe åkte till jobbet i morse. Efter de så va de en piggelin i sängen. Så nu litte ja & King och tittar på Scooby doo på TV :)

Julen är över och de har varit en toppen jul med allt som hör till julen !!

Yttergård & Högga kom så vi spela Bingolotto på Uppesittarkvällen.  Ingen vann nått men va gör de, De va trevligt iaf :)

På julafton v vi hem till mamma & pappa på förmiddagen och sa hej till Faster som va här. Sedan begav vi oss till Daniels farmor där dunder god mat stod redo. Satt som ett smäck i magen  :)

Sedan bar de hem ett litet tag och hade ¨vår egna lilla jul. Öppnade julklappar o h åkte sedan ner till abes mamma & pappa. Där va de ännu mera paket öppning, ris a la malta och julmys.
När vi väl kom hem på kvällen så skulle vi fortsätta se på Tomten är far till alla Barnen. De är ju julens kult film :) Men hela familjen somna..

På juldagen hann ja till och med ut på en liten ridtur innan de va dax att packa bilen igen med klappar och oss Själa och bege oss till Oleby. Julafton Nr:2
Broder med familj kom och de åts mat och ännu mera klappar öppnades.

Så efter hela helgen så har vi fått en massa bra saker. Babe gav mig Ett par uggisar, mysig mysdress och en bok  från Kat Von Dee.. Hon är ju typ den coolaste människan ja vet så de boken ska ja mer än lusläsa :) Bara underbara klappar. Blev även pengar, lotter, presentkort,barn bok och parfym rikare.
Vi fick även våran älskade frukost TV tillsammans :) De fina vita som ska sitta på väggen i köket!! Åhh kommer bli så snyggt.

Men nu är julen slut och vardag ska in igen :) Idag ska ja åka upp till Hovfjället och luncha med broder och hans familjen. Dom är där och åker  skidor idag och eftersom foglossningar och ischias är nått som ja fått så ska ja inte ens utsätta mig för de :) Fast de hade varit otroligt roligt att åka lite.

2 Veckor kvar till Ultraljudet oxå. Börjar bli så fruktansvärt nervös nu. Tänk om hon säger att de finns ingen hjärtverksamhet eller att nått annat är fel. Uhh Ja önskar att dessa 2 veckor vore över nu så ja bara kunde lugna ner mig för en stund.  Ja de är ju bara att ta de som de kommer helt enkelt. Men ja ska hålla tummar & tår för att de ska se bra ut.

Men nu ska vi gå upp ja och King. Få lite frukost i magen och starta en tvätt maskin och dola lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0