Ibland så räcker de där lilla.

Ja har en dusch. En dusch som är totalt ljuvlig :) Den bäst av dom alla. Bara njöt igår när ja fick stå i den och bara va. Alla ni som varit hem förstår min längtan efter denna dusch :) Då de kändes som både hälsa och liv va i fara när man stod i den i källaren *haha.
Så idag förhoppningsvis så komemr även badkaret bli klart. Så idag har ja tusen saker att göra. Ska ut och rida när ja slutar (frida skulle ha vart med men va tvungen till tandläkaren så ja tar en tur själv) Sedan hem och städa som en tok, Göra badrumemt rent och fint och börja ställa in alla saker. Ska de bara bestämmas va de ska va för färg på alla tillbehör där. För så långt har ja inte kommit. Viste ju inte hur de skulle bli som klart, Så vi får väl helt enkelt ta en tur till ikea snart igen :) Daniel spyr väl på mig snart. (Då hanna kommer vi, hoppas verkligen du bakat massa goda kakor till oss ;)

Men summan av kardemumman så är ja så jädrans glad för att de blev de här huset som blev vårt. Ja trivs hur bra som helst och känner att de börjar på att bli ett hus nu äntligen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0