Inga hål & invigningen va helt ok.

Igår va de invigning. Massa människor i farten. Skoj när de äntligen händer nått i byn och att folk drar sig ut ur sina hus för att kolla trots att de är vinter och kallt :)

Va så otroligt lättad igår när ja kom från tandläkaren. Inte ett enda hål denna gång. Nu har ja klarat mig 30 år utan ett enda hål :) vill då aldrig ha nått heller. Fick så många lovord för mina tänder så ja tror ja bockade & bugade hela vägen ut.

Hann inte med att träna hästen igår heller och idag ska han nog få vila lite för idag ska vi minsann städa stallet och göra fint. Städa i skåpet och fixa lite. Igår plockade ja med mig lite täcken hem för tvätt. Ett lämnade ja in då de är för stort för att få in i vår tvättmaskin. Dom andra får tas hemma. Så ja började hemma igår kväll med de första.. MEN HERRE GUD va hår de va överallt. Tvätta de 2 gånger och fick göra ren maskinen efter varje gång. efter andra gången så hängde ja upp de för då ja tröttnat på att dola så ja får väl fortsätta idag, slänga in de tillbaka så de försvinner lite hår ur de. Men de är då ingen som vill se hur golvet i tvättstugan ser ut för tillfället iaf, Nu är ja jävligt glad för att vi har en tvättstuga som enbart är för tvätt !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0