Nya härliga fönster :)

Nu har all min energi tagit slut. Den bara försvann. Har haft tok mycket på jobbet idag och med nått jävla virus i kroppen så är ja sjukt trött och har ett huvud som bulltar som bara den tack vare huvudvärk. Men ska ut och rida när ja slutat så ja hoppas att de släpper. Med lite drisk lufft så brukar de gå vägen.

Idag är mister snickare hemma och sätter in våra fönster som vi väntat på i köket & badrummet. Ja är så nyfiken på hur de har blivit :) Så nu när badrummet är helt klart så ska ja lägga upp bilder Ullis :)
Kaminen till källaren kom i veckan så nu ska den moteras in så ja hoppas M kommer i morgon och fixar till den så vi kan elda där sedan oxå. Massa varmt till oss de gillar ja. (stackars Daniel som kommer svettas sönder en vacker dag )

Hade tänkt mig att de skulle bli en riktigt lugn helg oxå men nu blev de inte riktigt så. Cabaré på fredag igen så riingde pappa och ville ha med oss på hockey på lördag. Sitta i en loge och få go mat, kolla hockey tackar man ju inte nej till :) Om vi nu får tag på någon hundvakt till grodan där hemma.

En kopp kaffe och försöka varva ner lite.. de är de som känns närmast nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0