V22

Idag ska vi fylla poolen på nytt. Har i 2 dagar släppt ut de första vattnet som färgen va så missfärgat på att de såg hemskt ut. Så nu byter vi till en annan tapp :) Så i helgen ska ja bara ligga och lata mig på en flytmadrass och lapa sol !! Underbart. Som ja har längtat. Kommer förmodligen va väldigt kallt vatten till och börja med. Men då vaknar man till ;)

Hästarna går äntligen på grönbete och eftersom hästen är nyvacinerad så har ja haft en riktigt skön slapp vecka :) Gött Gött. Men i morgon ska ja gå ut på en skön sommarkvälls tur och skritta runt bara. Måste erkänna att ja saknar att rida nu oxå. Är ju så van...

Igår pröva ja våra nya gräsklippare. Grön och går som bara den. Jädrans vilken klippare :) Den va guld vill ja lova. Men så klart tog bensinen slut så den fick flytta in till garaget tillbaka. Så idag får de inhandlas mera bensin :) Har hur mycket som helst hemma och göra på gården. De tar tid med hus har ja verkligen fått lära mig. Men samtidigt så byter vi ju tak så de är ju inte så konstigt att de är saker överallt.

Insett idag har ja har ett schema under semestern som heter duga :)

V.27 Semster Börjar. Ja och mickan åker till Falsterbo & kollar snygga hästar i några dagar.
V.28 Bröllop och Hjälpa Lena med vad hon behöver ha hjälp med :)
V.29 Kanske försöka komma iväg och hälsa på broder
30. Sista veckan så då kommer man ju bara ha ångest för att man snart ska börja jobba igen.


Hade tänka ja skulle ha hunnit med och bara slappa oxå. Men de kommer !! ska ju till Thailand i November så man får slappa då :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0