V.24

Hinner inte riktigt med att vi in här lika ofta längre som ja va ett tag. Vi dolar en massa hemma. Men skoj är de :)

Taket är nu nästan klart. Skönt säger ja bara. De ska bli så skönt när vi får ta ner ställningarna och börja kunna gå in i huset på vanligt vis !!
Källaren håller oxå på att fixas för fullt nu. Ska bli spännande att se resultatet där nere. För där vill ja lova att de verkligen är härliga 70 talet delux. de kommer förvandlas i från grönt,brunt till härligt ljusa färger. De gillar vi verkligen !!! Ska föröska göra så mycket som möjligt nu så man slipper stå med precis allt under semestern. För de vore allt tråkigt om man skulle va tvungen att stå nere i en källare i 4 veckor :( Nej så illa ska vi inte ha de.

Skulle vilja ha lite värme oxå. Tycker att de är lite för kallt för min smak ännu. Men ja tror fortfarande på en kanon sommar helt klart. De måste de bli !!

Betsy fick åka till bil farbror doktorn i fredags oxå. Började gå väldigt konstigt så de visade sig att ett tändstift och en givare hade gått sönder. Så nu väntar ja bara på att givaren ska komma så ja kan få den tillbaka. De är verkligen inte spännande att va utan bil.

Mitt Brorsbarn och hans kompis här är under veckan och hälsar på oxå. Dom är ju självklart uppe i Rådom på fotbolls skola !!! Mycket nöjda barn som kommer hem varje dag.  Så idag skulle dom sova kvar där uppe så de blir nog spännande för dom :)

Ska fixa till lite inför midsommarafton oxå. Tänkte bjuda på lite aktiviteter bara de är uppehållsväder vill säga. Bara 2  veckor kvar helt plötsligt och ja ska hinna med och måla alltanen oxå så den blir fin men de är väl bara att inse att man hinner inte allt så de får bli som de blir helt enkelt !!!


Kommentarer
Postat av: Marie

vet du? be om hjälp med måning av altan,you know that I love the pensel with dutting! =)

2010-06-16 @ 22:11:35
URL: http://majjes.blogg.se/
Postat av: Åsa

haha :) Du är ju förste dutterska :) Då kan vi mla tillsammans någon dag när du känner att du vill kanske

2010-06-17 @ 06:26:20
Postat av: Marie

låter som en dröm det du ;) på sönda slutar ja 13..ledig mån & tis. ons slutar ja 13..så några duttar får vi till om du vill ;)

2010-06-18 @ 18:25:53
URL: http://majjes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0