Tö tack

Nu är familjen Engström/Frykedal en soffa rikare. Beställde en i Lördags. Va ju dock 8 veckors leverans tid på den men nu vet ja att vi får en iaf :)
På lördag va vi ju till Karlstad och shoppade loss som bara den. Dagens miss blev iaf när vi hade åkt från stuvbutiken och kom på att vi glömmt av en sak. Kom på att vi åker tillbaka lite senare för enligt tjejen hade dom öppet till 6. Tror du de va öppet när vi kom tillbaka runt 4 ? Icke. Så stängt som de bara kunde bli.
så nu måste vi ner och hämta mera saker IGEN.
Men är iaf väldigt nöjd med allt annat vi fick med oss hem och vi dola som tokar hela dagen igår. Men vid 9 gav vi upp och fortsätter med de idag.

Huset ska nu väderas oss oxå. Just bara för att få lånen lite bättre. Ska bli väldigt spännande att se vad vi får för värdering.

Men ja spyr väl på att skotta snö nu !!!! Ja klarar inte va denna snö längre och vad möts ja av när ja kommer ut och ska åka till jobbet ? Jodå mera snö som ska ner. De här är ju sjukt nu. Alla är till mycket snö när de är vinter men de här rä allt till att överdriva iaf.

Efter mycket velande i helgen så har vi äntligen satt färg på badrummet. Alla lösa saker kommer gå i grönt. Som mattor, handdukar, ljus mm. Kommer göra sig fint de de svart/vita.

Bröllop planerades i lördags när ja kom hem oxå :) Eller just den delen med oss brudtärnor. Ååå va de va mysigt. Så nu blickar vi fram till 17 Juli :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0