Grönt och härligt där ute :)

Ny dag. Nya utmaningar.

Igår tror ja lan in högre växeln :) Jobbade om vanligt) Åkte hem och kolla till pappa när han dola med taket. Börjar att ta sig där. Babe kom hem så ja drog på mig ridkläderna och åkte och hämta nathalie. Tog oss en tur med våra pållar i värmen. Kan lova dig att vi va mer än svettiga är vi kom tillbaka. Hemma satt johanna på tappen så vi tog en cigg. Gick ner i källaren och fortsatte måla en av dörrarna. Tur att vi inte har gjort i ordning de lilla rummet ännu så man kan ha de som målarrum så länge. Bara att stänga dörren så kommer inte målarfärgslukten ut i huset.
Hanni ringde så hon & susen kom förbi så vi tog oss en promenad.  Väl hemma så blev de en skön dusch vill ja lova :) Få av sig all svett !!

Idag kommer dagen se ut umgefär lika tror ja. Om de inte kommer massa regn vill säga. Man vet ju aldrig med detta längre.

Måste planera in en tur till IKEA oxå. Ja måste göra lite fix hemma. Har nått med sovrummet som stör mig och ja tror att är för att de inte finns nått på väggarna där. Så de får bli en liten idé  helt enkelt.

Har insett att trädgården får bli ett projekt nästa vår. Kommer stå ställningar ett tag med tanke på att de ska målas och bytas bräder när taket är klart.

Bara micke som ska komma och  gräva lite. De är allt som ska hittas på denna sommar. Ja har lite storartade planer för baksidan på långsikt :) Ja hoppas bara att de går att få till så småning om för de kommer bli så jädrans bra !!!!!!!!!!

Men nu är de kaffe & jobb som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0