Snart så...

Oj oj.. Nu går de verkligen på högvarv hemma på berggårdsvägen. Men snart så är taket äntligen klart. Inge mera regn som kommer in. Pappa & Daniel sliter som tokar där uppe !!!

Tycker ja har hunnit med en hel del denna helg. På fredag skulle ja & marie åka ner till karlstad och köpa trall. Kom hem med en ny pool med tillbehör i stället. Trall kolla vi inte ens åt :) Kunde ha blivit en betydligt dyrare resa då vi höll på att riva halva butik när vi skulle försöka oss på att få med skiten ut :) Herre gud. Folk stod verkligen och skratta åt oss och när vi tog i som mestså här ja en dam säga   -dom kanske behöver hjälp. Sedab vände hon på klacken och gick.. Härligt :) Men vi fick allt med den oss ut till slut !!
Så igår va själva monterings dagen. Så jag, Marie  Daniel va byggare bob delux. Såg så bra ut när den väl va på plats :) Kvällen i ära så börja vi fylla.
I morse när ja kom ut så va vatten brunt så då vi satt på vattnet igår och de kommer från sommar vattnet. Viste ju att de inte skulle bli helt klart men med lite klor och damsugare så skulle de bli bättre. Men nu får ja nog damsuga väldigt mycket istället och chockklora som bara den. Men vi ska nog få fason på de där oxå :) Skam den som ger sig. Så till helgen vill ja att de ska bli fint väder och att kloret har gjort sin verkan så man kan bada lite :)

Idag ska hästen fin sin årliga spruta så nu har ja en anledning till att vila mig själv i några dagar då han inte får ridas dom första. Ja behöver lite vila känner ja. Bara få va i några dagara. Ta hand om vårt hem och fixa gräsmattan och alla rabbater och grejer. De gör inget, För ja bor hellre i hus med en massa jobb än en lägenhet igen ;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Vill bara upplysa fröken om att min blånagel är på G att ge sig till..;)

2010-06-02 @ 20:49:13
URL: http://majjes.blogg.se/
Postat av: Åsa

:) Inte bra.. Vad blir ja skyldig i ersättning. de va ju trots allt i arbete..

2010-06-03 @ 07:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0