Va en helg kan gå fort.

I helgen hann vi då med både de ena och de andra. Familjen Frykedal/Engström kan då va väldigt effektiva vill ja lova.

Fredag:

Babe spela match va hemma väldigt sent. Själv hann ja med både Longering, Tvätt,Städa, Ta en titt på Hannis nya pärla :) Väldigt snygg !!!! Ha lte soff häng innan de blev sängen.
 
Lördag:

Upp med tuppen och åt en väldigt god och nyttig frukost. Våran lyx på helgerna är de !! Godast smoothie enligt vårt egna påkommande recept.
Sedan va de bara att ge sig ut i rishögen och slänga en massa skit som skulle till tippen. som tur va så kom Anders & Lena och hälsa på vid 11 tiden så vi fick en pause sedan va de bara att fortsätta med våra vändor upp till tippen. Vid halv 1 va de bara att lägga ner eftersom den stängde 12:45. Konstig tid. Borde ju kunna ha öppet längre för jädrna va folk de va där. Vi fick upp vår tvättlina så äntligen kan tvätten hänga ute :) På eftermiddagen gjorde vi oss själva förtjänta av en liten slapp stund i soffan. Sedan bar den hem till Oleby och hämta lite goda saker som mor & far hade inhandlat i ett annat land.
Lena & Naders kom igen så vi laga lite mat. Drack vin & Öl och bara satt och mös.

Söndag:

Micke kom på besök så de blev kaffe och fika. Va iväg och slängde de sista av riset. Babe kratta i hopp de sista som blev kvar och ja gav mig i målapenslarna igen. Håller på att måla vår utemöblem så de är bara att dola på. Tvätta en hög med maskiner och hängde ut. Fick lite mat i magen och vid 4 bar de av till stallet. Vid 6  när ja kom hem kom Annie och Hanna på besök. Våra män hade ju träning så då passa vi fotbollsfruar på att umgås :)
Fick ett tag om skurhinken på kvällen oxå så nu är snart hela huset städat och klart.
Vid Kvart i nio landade vi i soffan av en otroligt god middag som hjärtat hade lagat. Sedan va vi värda att gå och lägga oss tyckte vi :)

Måste ju spara på krafterna nu när de ska börjas byta tak under veckan. Ställning fick vi tag på igår oxå så nu känns allt mycket bättre !!!
Inte för att ja vet exakt vad ja ska hjälpa till med under detta takbyte. Känns som ja mest kommer va ivägen så ja tror ja är den som fixar mat och kaffe och alla dess tillbehör i stället ;)

 

Ha en go Måndag !!!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0