Familjen resa.

Ja de är våran familj för tillfället.
Idag beger sig äntligen mamma & Pappa ner till spanien för att hitta de perfekta huset :) Dom har ett som dom ska låna i några dagar och bo i och se hur de känns. Ja har sett bilderna på de och är de lika fint i verkligenheten som de är på bilderna så kommer j hålla tumamr & tår för att dom köper de  !!
Dom ska göra ett litet stopp vid broder för att överlämna Samuels present oxå. Han fyller 11 år i morgon och ska få en en resa/ Biljett till London där han ska få se sitt favvo lag. Ingen dålig present för en 11 åring. självklart så ska ju broder,pappa och Daniel med och se oxå :)
Iaf. Dom kommer hem på natten till måndag oh vi åker på Måndags morgon. Får köra King till jobbet så han får va här några timmar innan pappa hämtar upp han.
Han är ju van att va här varje dag så de går inge nöd på han. Peter skulle gå ut med ha oxå.

Igår va fotbollsgalan oxå. Viste ju redan innan att Zlatan skulle få priset :) Och ja tycker helt klart att han va värd de !!!

Men nu börjar veckan att knappa in på mig och ja & grodan har massor kvar att hinna med innan vi sätter oss på planet.
De ska packas. Inhandla alla saker som behövs. Tvätta. Hälsa på världens sötaste Erika & Henrik bebis. Ridas och umgås med folket som ja vill träffa innan ja åker :)
Men de är de värt. för sedan får ja slappa i 16 dagar !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0