En helt vanlig Tisdag

Knuten om Vuxna människor har börjat på att loss men de finns några kvar ännu som inte vill lösa upp sig. TRor tyvärr inte på de sista men de gör inte så mycket. Alla kan inte gå i hopp och ja känner att de är inte min förlust att  den knuten inte vet hur man beter sig bland människor !! Så i morgon blir högt buret huvud och tala om vart skåpet ska stå direkt :) De kommer ja inte ha några som helst problem med alls !!
Tränat med hästen idag oxå. Lyckades på slutet att få till de ja hade önskat mig. Satte stången i hans mun idag. Men stång måste man verkligen tänka på hur man är handen så man inte förstör hästen i munne med tanke på att de är ett sådant skarpt bett. Men alla som ridit min häst förstår varför ja väljer just ett sådant bett vid viss träning så de tänker ja inte gå in på mera.
Tyvärr så minns för många moraltanter där ute som tydligen vet vad man ska ha till sin häst... Ja säger bara de. Sköt din egen häst så länge som inte någon annan häst bli skadad... Men vissa har alldeles för mycket åsikter :)

På lördag ska ja och babe på hockey på eftermiddagen. Ska passa på att svänga förbi Madde & Jocke oxå och se deras lilla bygge. Spännande :)

Nu ska ja krypa ner för nu är kl snart 9 och då är de viktiga saker på TV :) Alla Tjejer vet precis va ja menar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0