Mätt & Go.

Frukosten har landat i magen och energin kommer snart att ladda om.. (hoppas ja iaf) Tröttmössa delux i dag med.
Frasses regntäcke va lite trasigt igår när ja skulle slänga på han de.. Men de gick att göra en egen lagning av de hela :) Ser ju lite rolig ut men va gör man när man inte har fler täcken som är torra. Har 4 st regntäcken till han. 2 har slitits ut så dom står inte emot väta längre trots inpregnerign. Bara att kasta. De 3 hade han på sig igår så de va blött och de 4 va ju lite trasigt så de fick bli som de blev. Vintertäcke tycker ja inte att ja vill sätta på han ännu med tanke på att han fortfarande har alla viterpäls kvar. Men nu ska ja & natte ta tag i detta någon kväll. Rakapparaten åker fram. Han ser ut som en lurvpelle :) Massa hår !!

Hööks säljer ett täcke nu med hals för 599:- Är lite sugen på att köpa de. Inte så dyrt helller. Ja får ta och kolla upp detta riktigt,
Annars så ska mamma får köpa nytt regntäcke åt mig nästa gång hon är till ullared. Dom har utan tvivel dom bästa täckena i hela sverige !! Jösses, Kostar nästan inget och har en kvalitet som inte går att beskiva. Så alla dyra märken.. Släng er i väggen säger ja bara !!!

Bebis växer så de knakar i magen vill ja lova !! De känns att där händer de saker.. Mina vänner börjar skrämma upp mig med att de är 2 st där inne... De ska ja ju tala om att de kommer då inte på frågan :) De räcker med 1 i taget :)
Mår iaf väldigt bra !! Är bara lite tröttare och har lite kortare stubin.. Men annars är allt sig precis som likt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0