Solen på väg upp.

Vi trotsa kylan igår och hoppa upp på våra hästar och tog oss en tur. Gock ju bra så länge vi va ute och rörde på oss men när vi kom tillbaka och in i stallet trodde ja att ja skulle frysa i hjäl !!! Uhh. Men efter borstning,täckning, matutdelning, göra-kväll/morgon-mat, göra rent alla grejer och pussa frasse på mulen hoppa vi in i bilen och blev snabbt varma :)
Väl hemma träffa ja grannen Lina så stod och prata med henne ett bra tag så då kom kylan tillbaka igen.  Med en miljon ljus och mat i magen så kom ja allt tillbaka i världen.

Bakade en Kladdkaka så vi bjöd ratten på lite fika. Diskuterade div.hus saker.

Hemma på berggårdsvägen 14 ska de fixas och dolas under helgen. Krattat löv,städas till tusen så ska de börja målas nere i källaren. Måste dola på nu så man inte står där med massor kvar när de lilla kommer. De vill ja då inte !! Saker och ting ska va klara så man kan ta de lugnt den sista tiden. Så därför är de bara att köra på :)
Tapeterna för ett ställe är ju iaf inköpta så de är bara golvet som ska bestämmas vad de ska va. Svårt i en källare. Men tror att de kanske bli desamma som vi har i resterande del av stugan. Lagom mörkt för att alla fläckar inte ska synas direkt. Ja är ju allergisk mot fläckar på golv. Så är de även fuktspärr i de. Mycket bra vill ja lova !!!! Har allt tappat båda skurhinkarna samtidigt sist ja städa så de flöt allt som va. Så man behöver inte ha barn för att de ska hända saker ;)

Men nu ska ja förbereda mig inför ett besök ja har och se om de har nått vettigt att komma med till oss.



Kommentarer
Postat av: Hanna

Det är inte dags att byta ut adressen till länken, till min blogg här på sidan din?? ;)

2010-10-14 @ 10:30:06
URL: http://www.hannasbebis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0