Söndag hann de bli lika fort.

Då va de söndgas eftermiddag, Igen.. Hur kan helgen gå så fort. Häst & hund har blivit några saker rikare. King har fått en ny säng, nytt koppel och halsband. Frasse fick ett nytt täcke.
På fredag va de häng mys med lite olika människor. Kolla på Becks nya film. Den va helt ok. Pizza i magen :) Gott gott.

Igår kväll hade ja egen kväll hemma. Babe va på avslutnings fest med laget så ja och King skulle koll på film och mysa med godis påsen. Vi somna båda vid halv 9 :) Vid 2 på natten vakna ja att King sprang omkring och gnöla. Han hade jätte ont i halen och ville asbsolut ut. Så vi givk ut. Stackarn spydde. Så vi satt ute i nästan 30 min innan han ville in tillbaka. Babe hann och komma hem så han höll oss sällskap där ute. Väl inne så somna King fort. SKönt, Så idag är han mycket bättre.

Idag har de rensats i källaren, Krattat en massa löv.. Nu ska ja knalla ut med King. Sedan ska tvätten hängas upp och målas lite som ja har att måla så som lister och en byrå som ska få bli vit.

Halloween fest till helgen oxå. Ska nog inte gå ut. Blir inte riktigt samma sak längre som de va förr när man fick dricka och umgås över en massa vin :)FAst de är klart, de skulle ju va för alla dom goda vännerna man har. Dom vill man ju alltid umgås med :) Gud ja är så sugen på ett riktigt gott rödvinsglas så de kan ingen förtså... Men min tid den kommer den med. Samtidigt så gör de inget närman vet vad som kommer längre fram :) 7 mpnader kvar tills den lilla tittarut. Känns som en hel evighet men... Rätt som de är så är vi där !!!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Åhhh tack för att du skriver någon rad om grodan, det får mej att minnas hur underbart det va!!!

Som ett barn på julafton =)



2010-10-31 @ 21:48:54
Postat av: Linda

Åh va kul att ni ska ha barn Åsa!!!! Grattis!! Hoppas du o bebisen i magen mår bra... kram

2010-11-01 @ 12:40:59
URL: http://lindaslyx.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0