Men herre gud... Vad är felet ??

Igår kolla vi på ett av mina favvo program på Torsdagar.. Nämligen Lyxfällan.. Men ja herre gud. Ja bli lika arg varje gång ja ser detta program.. Vuxna människor, mammor & pappor som tar sina barns pengar. MEN VARFÖR SKITER MAN I ATT BETALA SINA RÄKNINGAR !!?? De måste väl ändå va några av dom saker som man borde va mest noga med !!! Att hamna vi kronofogden är nog inte så rockit !! och inte får man några lån om man ska köpa sig hus heller.. Ja de skrämmer mig att folk inte är mer noga med sin ekonomi och ska bara ha dyra häftiga saker/märkeskläder. Tänk om. De är ju era barn som blir drabbade i slutändan !!!

Måste säga att detta program är väldigt lärorikt att titta på. Man kan göra så mycket för att sprara pengar om man bara tänker till !! Måste skryta och säag att vi har blivit ganska så duktiga på de hemma. Fast vi skulle ju kunna göra mer än vad vi göra.. Vi lever inte snålt. Vi köper de vi vill ha men vi tänker oss för oxå.. På så sätt har vi koll på vart pengaran går. Vi spara några tusen varje månad. Man måste alltid ha en buffert att ta av om nått skulle hända eller om man vill åka på någon semester.

Broder har hjälpt mig mycket. Civilekonom och har sinne för pengar så de är inte sant :) Har man betalat alla räkning lagt undan till sparande så vore de ju ändå bra att man har pengar över.. För en månad kan va lång ibland...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0