Dag noll kanske om detta går i mål...

Blev inte alls som ja hade tänkt mig denna helg men de gick bra de med :) Skulle ha varit till Staaf på fredag så blev de inte då ja fick nackspärr på Torsdag. Gick ner och kolla lite med babe på fredag men till slut va de bara hem att lägga sig för aj aj va de gjorde ont. Hade eget tjej mys i soffan med Kajsa, Lena & Carro :)  På lördag skulle ja ju va bra hade ja bestämmt mig för.. Tyvärr så va inte ja och nacken på samma våglängd. Följde med Lena & Kajsa ner en sväng på dagen men fick gå hem tillbaka då nacken gjorde sig allt för påmind :( trodde ja skulle kunna vila bort de onda men de gick helelr inte så när allt folk kom på kväll hade ja fortfarande sjukt ont. Så när dom sista gick så gick vi och la oss i stället. Men ja hade trevligt för stunden då alla va hemma iaf :)

Så igår jädrnas.. då gick de bra att knalla runt i några timmar. Fick med mig en väska, plånbok, lovika vantar, goda chips, ögonbrynsplockare, natur tvålar, strumpor och så klart den goda nougaten !!

Är fortfarande kass i nacken men mycket mycket bättre !!!

Så idag ska ja bara slappa i soffan när ja slutat. Är bra trött i kroppen av allt detta för de är ju inte direkt så man sover dunder skönt.


Dag noll.. de återkommer ja till när ja ska börja.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0