Hej och hå.. Jag är lite trött nu.

Nu va de länge sedan ja va in här. Surf runt på nätet över huvudtaget. När ja väl varit in har de endast handlat om hästsjukdomar.
Min häst är äntligen på bättringsvägen. Har nu varit feberfri sedan Måndags natt. Vi hade en period då ja va helt säker på att nu är de kört. Nu måste vi ringa vetrinärn så dom kommer och tar bort han. Men han repa sig till slut. Metacamen och Hippotrimen som han har fått har gjort susen på han. Han har börjat äta och dricker dricker bra med vatten. det tar ju e hel evighet för han att få i sig maten :) Men han får i sig allt till slut iaf. de är de viktigaste. Små promenader bli de på dagarna med han oxå då han kände av kolik av alla mediciner. Antibiotika bli starkt för magen för dom. Men med lita mag & tarm från krafft så fick vi bukt även på de :)
Vetrinären va tillbaka igår och tog nya blodprover på han som ja skulle få svar på idag för att se om vi behöver en kur med hippotrim till. Han får sista sprutan idag nämligen. Bara dom sprutorna kostar ca 115:- styck.. Sedan är de allt de andra han ska ha :) Ja 1000 lapparna drar snabbt iväg. Men de är de värt bara ja får en frisk häst!! Så fram tills idag har han ätit medicin för 2000:- När vetrinär räkningen kommer vill ja inte ens öppna den tror ja :) Men som sagt. Ja skulle göra om de igen och igen och igen bara han mår bra !! De är de enda som räknas.

Så idag ska ja ta mig en vila när ja slutat. Är i behov av de känner ja. Kroppen är helt slut på energi. Finns inte ens en gnutta kvar känns de som.
I morgon ska de målas lite tak i källaren och fixa de sista på byrån som ja börjar måla för ca 4 månader sedan :) De går fort för mig.. INTE. Ingen idé att stressa. Borde ta en tur och köpa lite bebis saker oxå. Ja får nog ta en kolla på mitt sprkonto och se hur de ser ut där. Ska även köpa en byrå till vardagsrummet som vi hitta och ville ha, Så ja... Jag får kolla ;)


Kommentarer
Postat av: Maria.B

Det var väl bra att det har gått så bra med hästen nu då? Hoppas att det inte blir någor mer nu då.

Men du och bebisen får ha En Trevlig Helg och King förstås.

2011-02-04 @ 11:04:16
URL: http://mariaberglundtorsby.blogg.se/
Postat av: emelie

till brödet behöver du detta:



25 g jäst (½ paket)

5 dl ljummet vatten

1 msk honung

½ msk salt

3½ dl havregryn (gärna fiberberikade)

3/4 dl krossade linfrön

4½ dl fibervetemjöl



olja (t ex olivolja)

t ex solrosfrön, pumpakärnor, sesamfrön som du strör på degen. gör såhär..



Sätt ugnen på 175 grader. Häll ljummet/lite varmare vatten i en skål. Smula ned jästen i vattnet, och tillsätt sedan salt och honung. Rör sedan ned de övriga ingredienserna i blandningen. Rör runt (med t ex en träslev) till en lös deg. Täck över skålen och låt degen jäsa i cirka 40-50 minuter. Olja en plåt väl, och häll över degen från skålen. Låt degen flyta ut (som en stor, rund och platt "bulle") och platta försiktigt till den om det behövs. Strö över de frön/kärnor som du gillar och vill ha på ditt bröd. Grädda i mitten utav ugnen i cirka 30 minuter..



ENJOY - as gott med creamcheese och grönt eller bara med ost & smör! :)

2011-02-04 @ 12:34:06
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Hanna

Skönt att han tar igen sig nu då Frasse mannen.. :)

Ja - vila vila vila! Vi får inte göra annat snart Åsa gåsa! Haha..

Man orkar ju NADA emellanåt! Jisses! Hur ska det sluta liksom? Och när bebisen kommer, ja då blir det inge mer vila! NÄR ska man sova ut för att sen bli PIGG undrar jag!?? bah!



Köpte en byrå häromdagen jag! Ska målas nu.. Ska bara finna orken först! (Ja, då var vi där igen ja..) Får se när, om, hur........



Orkaaaaaaaaaaa!!!!!



Miss you! <3

2011-02-04 @ 14:21:19
URL: http://www.hannasbebis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0