Torsdagar är alt bra härliga faktiskt !!

Vetrinären va ute till oss igår igen. Alla prover kom tilbaka idag och såg fortfarande bra ut. Inga avvikelser på nått.
Frasse mår väl kanske lite bättre men LÅNGT från bra. Så nu har dom bara lite funderinga på vad de är som har hänt han och plusar i hopp de med alla sympton han har. Så dom funderar på om han kanske kan ha fått herpes virus. Men de är som sagt bara en fundering och absolut inget konkret. Men är de så kan utvägen va precis vad som helst. Det kan ta några veckor till flera månader innan dom tillfrisknar och i värsta fall får man avliva dom på grund att deras nervologiska problem aldrig går över så vi får se hur dom närmaste veckorna kommer att se ut för oss innan de blir bestämmt hur utgången kommer bli.

Har gjort lite förberedelse inför städningen i morgon. Måste verkligen städa denna helg. Så jag har börjat dammtorka idag så ja inte har allt i morgon :)

Nu har våran första bebis grej flytta hem hos oss



Denna kommer bli super. Jag älskar vår barnvagn !!! Där kommer flickebarnet sova gott :) Va nästan så man ville krypa ner där själv :) Har faktiskt beställt hem dom första kläderna nu oxå och pep de i telen att dom kommit så de bara att hämta ut. Spännande :)

Helg i morgon och den kommer bestå av städning, målning, sätta förtapet och spackla. Och självklart kolla till en sjuk häst. Så denna helg kommer att gå oxå..

Jag och Mickan anmälde oss iaf till ridklubben igår och ska ta grönt kort till veckan så vi får åka och ut och tävla :) Härligt att ha nått skoj att se fram emot !!! För skulle jag behöva göra de värsta med frasse så kommer de ju att komma en ny häst till vå familj och den vill jag absolut tävla med !! Så bäst att passa på att ta de  när de erbjuds.

Kommentarer
Postat av: emelie

:) hoppas du får en bra helg och krya på frasse.

2011-02-25 @ 07:49:54
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Helena

Ja det är bra att ha grönt kort så kan dra iväg och tävla :) Är ju så lätt att ta oxå. Kul att Frasse mår bättre

2011-02-25 @ 18:42:14
Postat av: Maria.B

Ha en trevlig helg!!!!!

2011-02-25 @ 19:02:38
Postat av: Hanna

Fina vagnen!!! <3

2011-02-28 @ 07:17:42
URL: http://www.hannasbebis.blogspot.com/
Postat av: Josse

Hoppas din häst Frasse blir bättre snart! Det är så hemskt när djur är sjuka och dom inte kan tala om det för en.

2011-03-01 @ 17:26:53
URL: http://jolery.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0