Go morgon Världen.

Sitter här i mitt lila kryp in och kollar när snön faller ner där ute. Mysigt är de allt :)
I morgon är sista dagen igen för lite extra ledigt. Skönt. Mamma undra om vi skulle åka till Karlstad och kolla lite Bergvik och IKEA. Vem gillar inte IKEA. Kan ja kolla lite mera på vad som vi behöver och sedan ta med darling så han får tycka till. Har ju ett helt bebis rum att inreda :)

Idag hitta ja vaggan ja sökt efter en längre tid. Måste hem och visa och se vad mister tycker. Ja bara älskar den. Skulle passa perfekt att ha inne i sovrummet och den vanliga sängen i bebis rummet. Ja vi får se vad han tycker helt enkelt :)
Barnvagn har vi oxå bestämmt oss för vad vi ska ha. Kommer beställa den bara vi varit på Ultraljudet på måndag så man ser att allt ser ok ut och att den lilla krabaten lever och mår bra där inne. Annars blir allt mamma & pappa väldigt ledsna :( Tror de är bebis ja känner i magen men ja är inte riktigt säker på det. Vet ju inte riktigt hur de ska kännas exakt men ibland känns de som en kolsyrepatron eller en fisk i magen :) Just nu kurrar de bara för att ja är hungrig så lite frukost kommer sitta fint nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0