Onsdag, Veckan går nu åt rätt håll.

Idag ska ja minsann ut och rida om Daniel får hämta mig från stallet :) De suger i ridtarmen så !!!  För att inte prata om att de suger i träna på banan med frasse tarmen. Åhh vad ja längtar tills ja får göra de igen :) då ska svetten rinna av oss båda igen ;)
Fick ridsport i veckan och hitta en ny förälskelse.. Dunder snygg valack på 173 cm. Men de får va. Att ha 2 hästar som ska va inhyrda  när man ska va hemma och mamma ledig är väl kanske ingen höjdare och Frasse är de VERKLIGEN inget fel på så :) Jag älskar min lilla pålle. Han är som en enda stor nalle björn. Tyvärr så förstår han inte sin gene storlek i bland när han kommer och ska va go :) Han är allt min prins han. Vi kan varandra utan och innan till i stort sett. Tänk byte av galopp och hästen gör det.

Helg snart igen och familjen Frykedal/Engström ska på Bio på lördag. Eftersom ja har en sådan bedårande man som fixat och trixat med saker till filme Gränsen så får vi gå på röda mattan på lördag. Den ni.. Hur ofta får man gå på den. Nu är den ju bara här i torsby då, men röda mattan som röda mattan ;) ska de va fint så ska de va lixom.

På fredag är de Åsa och Lena tid när ja slutat. Inga killar bara vi fina flickor och våra bebisar. Kaffe och några timmars tjat om allt mellan himel och jord. De gillar vi !!!!!




Kommentarer
Postat av: Hanna

Röda mattan var det ja!?

Hmmmm..

"Fint ska det va - I Torsby ska man bo!" .. tydligen!? ;D Hahahaa..

2011-01-20 @ 08:48:11
URL: http://www.hannasbebis.blogspot.com/
Postat av: Åsa

:) eller hur Hanna !! Fint folk ska ha de fint vet du :)

2011-01-21 @ 06:05:51
Postat av: Hanna

Tydligt dä! :D

2011-01-21 @ 07:49:59
URL: http://www.hannasbebis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0